Zrno industrije zrna prtljage Silosima

Silos za žitarice, također po imenu zrna regalno skladište prtljage silosu, je velika zrna skladištenje kontejnera. Kao što mu ime sugerira, silosu za pohranu se koristi za pohranu poljoprivrednih proizvoda za kućanski aparat ili velika žitnica projekata. Silos za žitarice je naširoko koristi za spremanje žitarice poput riže, kukuruza, pšenice, soje...

Detalji o proizvodu

Silos za žitarice, također po imenuzrno bin, za pohranu silos za žitarice,je velika zrna skladištenje kontejnera. Kao što mu ime sugerira, silosu za pohranu se koristi za pohranu poljoprivrednih proizvoda za kućanski aparat ili velika žitnica projekata. Silos za žitarice je naširoko koristi za spremanje žitarice poput riže, kukuruza, pšenice, soje, ječma, sirak, sjemenke suncokreta, palminih koštica, heljda, Proso, mekinje, grašak, grah, rapeseeds, repe sjemena, kikiriki, Raž sjemenke, brašno, hraniti, manjih žitarice i i ostali masovno zrnatog usjeva, itd. Prije caculating čeličnih silosa volumen za masovno zrna, trebamo znati Gustoća zrna, zatim naš inženjer može ponuditi zrno pogodno rješenje za pohranu za kupca.

Općenito za pohranu čeličnih silosa uključujući tri dijela:krov silosa, silo tijelo, dno silosa.

U različitim dizajn, inženjer će dodati različitih sustava, kao što su ventilacijski sustav precleaning sustava, zrno za kosu sustava, razini monitora, prenošenje sustav, mjerenje temperature, itd. Koja odgovara opreme ovisi o customerand #39; s stvarnim potrebama i okruženju.


Prednosti naših čeličnih silosu:

1.Dobra zračna nepropusnost, nema potrebe da brineš o curi za pohranu materijala.

2.Temperatura kontrolira, DCS kontroliranje, bilo koji tip senzor, mjerač nivoa može biti instaliran unutar silosa. Se može ostvariti real-time praćenje pomoću kompjutera.

3.Odlična stabilnost zahvaljujući Lipp sustav.

4.Čelični silosi čuvati zrna više.

5.Veći kapacitet u manji prostor.

6.Čelični silosi izbjegavanja problema vlage u slučaju kiše.

7.Lakše se iskrcati.


Od početne stranice analiza u razvoju plana za pohranu prilagođenih zrna za konačni završetak ovog projekta,FDSPMogu vam opskrbu profesionalno rješenje da odgovaraju vašim potrebama i povećala svoju profitabilnost.


Gradilište od prtljage šiloCertifikati

Mi smo već prošao iso9001: 2008 godine 2014, CE certifikat 2013 godine i SGS certifikat.

Srdačno Dobrodošli vaš upit i posjetiti!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Upit