Hraniti industrije šilo

Moderni životinju hraniti mlin obično ima ogroman obrada kapacitet na masovno žito naročito kukuruz/kukuruz, soja. To će biti težak posao za rukovanje takvim rasuti u tonama po čovjeka moći, tako duboku želju auto masovnog žita rukovanju sustavom za hranjenje mlin, koji je masovno skladištenje šilo sustav...

Detalji o proizvodu

Moderni životinju hraniti mlin obično ima ogroman obrada kapacitet na masovno žito naročito kukuruz/kukuruz, soja. To će biti težak posao za rukovanje takvim rasuti u tonama po čovjeka moći, tako duboku želju auto masovnog žita rukovanju sustavom za hranjenje mlin, koji je na masovno silo sustav za pohranu hrane mlin, i također se može primijeniti u mlin za kukuruz/kukuruza ili pšenice, uljari i druge industrijske.Obično naše masovno skladištenje za životinjske hrane mlin isporučuje se sa hrane mlin i osmišljen zajedno.

U hrane mlin stoku hrane često pohranjene u uskim beton obići još visoko do 20 metara. Punjenje silosa generira puno prašine. Na dnu silosa, transportera vijak pražnjenje stočne hrane. Kako bi se izbjeglo nezaposlen trčanje na transportera ili tekućinom u silosima, mjerenja razine je potrebno.

Silosi različitih kapaciteta za skladištenje hrane u produkciji FDSP: Pocinčani okvir, mogućnost pneumatske utovara, gledanja prozoru.


Nekoliko dimenzija vrsta za različite potrebe.

Lako nahraniti utičnicu.

Viri.

Feed je svježe.

Silosi sa centralnog središta ili decenter.

Ljestve s zaštitna ograda.PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Upit