Dom > O nama > Povezane tvrtke

Jiangsu Liangyou Agro Machinery co Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery co, Ltd je specijalizirana u proizvodnji hrane strojeva, složena gnojiva strojeva, trava za obradu, bioenergetske opreme instalacije za kompletan inženjering, koji je prošao iso9001: 2000 i CE certifikata. Naši proizvodi su naširoko koristi u različitim područjima kao što su zrno, hrane, uzgoj, farme akvakulture, mikrobne složena gnojiva i okoliš prijateljski industrije. Ovise o dostignuće tehnologije u naše polje i zrele poslovne administracije sustava, koji bi proizvodi Liangyou ne samo u domaćim, tržište, nego također su bili izvezeni u zemljama europske, afričke i MORE. Naše hrane potpuna oprema za perad, stočarstvo i akvakultura su na vrhu proizvoda koji se izvoze u inozemstvo. Naši proizvodi su pod naslovom čast kao andquot; Kina poznata Brandandquot; andquot; Kina Superior proizvod andquot; "vjerovati dostojan za kvalitetu u Chinaandquot; i andquot; Kvalificirane tvrtke za kvalitetu Supervisionandquot;.
Uzimanje andquot; Iskrenost čini povjerenje, kvaliteta pobjeđuje marketandquot; kao naše poslovne filozofije, po naše napredne znati kako, vrhunske kvalitete i zadovoljavajuće usluge, stekli smo povjerenje naših kupaca. Također smo stekli obilan i odličan praktičnih iskustava u hranjenje kompletan inženjering, zrna transportni inženjering, mikrobnih okoliša prijazan inženjering i Inženjerstvo prtljage. Naše znanstvene dizajn, odlična tehnologija, prekid stvarajući, zamišljen i savršena usluga, želimo da uhvatite se za ruke s našim klijentima, unaprijed zajedno i surađivati s poštovanjem, kako bi se stvoriti briljantne budućnosti.

Web stranica:www.fdsp.cc

Jiangsu Liangyou Silo Engineering co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Pokrajina Jiangsu. Specijalizirani smo za istraživanje, razvoj i projektiranje čeličnih silosa inženjering i raznih materijala priče tehnologije i prodaja i servis srodnih proizvoda. Svoje proizvode široko primjenjuju u poljoprivrednom području, industrijsku i mjesta kao što su hrane, ulje, brašno, varenje, kemikalije, građevni materijali, Luke i zaštite okoliša. Tvrtka je okupio velike serije profesionalni talent i viši menadžeri koji se bave čelik šilo industrije već godinama, a ima uspješno upravljaju i provode stotine čeličnih silosa projekata to ovlastiti kupci stvarno posvjedočiti kvalitete "Liangyou" čelični silosi od istraživanja, razvoja i izrade čeličnih silosa provedbe građevinskih projekata i od Profaza konzultacije za postprodajne usluge.

Tvrtka je sposobna za pružanje kupcima s 30 8.000 tona čeličnih silosa razne specifikacije i poduzetnika jedan paket po principu zapakirane tehnološki dizajn, građevinarstvo osnovni dizajn, uzdizanja, transportni, čišćenje, Magnetska odvajanje, sušenje, mjerenje, mjerenje temperature, dimljiv ili parenje, hladnjače, očuvanje topline, ozračivanje i otprašivanja i dizajn, proizvodnja, instalacija, ispravljanje pogrešaka i trening profesionalnu podršku opreme kao što su automatsko upravljanje sustavima. U međuvremenu, internet korisnicima pruža podršku opremom kao što su elevatori sa transportni kapacitet od 20 do 1000 tona na sat, strugač transportera i trakastih transportera.

U poslovnu filozofiju "Win povjerenja od strane iskrenost, napraviti uspjeh kvalitetom", tvrtka je bila jača na temelju napredan razvoj filozofije, odličan rad upravljanje i odlične proizvodnje menadžment tima. Tvrtka nastoji postati model za pohranu industrije po pravu svoje kvalitete visoke kvalitete proizvoda, napredne tehnologije i dobru uslugu. Temelji se na Kinu i okrenuti svijetu, pruža kupcima sa domaćih i inozemstvu naprednih tehnologija.

Web stranica:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., D.o.o.

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute co pronašao ZheJiang university i Liangyou društvo" i andquot; Obnovljivi izvori energije strojarstva tehnološki centar co pronašao ZheJiang university i Liangyou companyandquot; i ona je specijalizirana u proizvodnji biomase pelet strojeva i biomase gnojiva strojeva kao i dizajn, proizvodnja, instalacija, prodaja i servis kompletni projekt rješenje.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently ključ oprema za peletiranje biomase za poljoprivredne usjeve u China.Meanwhile to može biti peletirana za otpad od šumarstva, previše. Možete prilagoditi i dizajn izvođački projekt za sve vrste materijala za kupce prema njihov različitih zahtjeva, materijala i stranice.

Za Bio gnojiva, organskih gnojiva: Posvetili smo za Randamp; D organske složena gnojiva za mnogo godina i možemo poduzeti izvođački projekt s kapacitetom 10.000-100.000 tona godišnje. Mogu biti izrađene za organsko gnojivo, kao što su Gnoj PILE, SVINJA, GOVEDA i otpada žitarica, kanalizacije andamp; organski otpad nakon slaganja, fermentacije i granulacije. Sa andquot; zaslužan bt iskrenost, uspjeh kroz kvalitete andquot; koncept i napredne tehnologije, vrhunsku kvalitetu i najbolju uslugu, mi se fokusirati na razvoj energije biomase i biomase gnojiva tabletiranja tehnologijom, čine izvanrednu inovacija, promjena otpada u blagom, dati poticaj za chinaand #39; s razvoja obnovljivih izvora energije i iskoristivost, industrijalizovati obnovljivih izvora energije te doprinose zaštiti okoliša.

Web stranica:www.fdsp-reme.com